Lichtreclame

Met lichtreclame zorg je ervoor dat je bedrijf dag én nacht maximaal zichtbaar is! Het is de perfecte manier om aandacht te trekken. Dit kan voor een winkel, kantoorpand of horecapand zijn! Hoe dan ook, je zal zeker in de spotlights staan met je bedrijf!

Je reclame laten verlichten is de trend van tegenwoordig! Door het gebruiken van LED verlichting heb je bijna geen onderhoud en bespaar je op je kosten doordat het een energiezuinige bron is.

Led verlichting heeft veel mogelijkheden doordat het in zowel kleine als grote letters en logo’s verwerkt kan worden.

Soorten lichtreclame

Voordelig verlicht

Lichtbakken

Lux en opvallend

Verlichte letters

Retro uitstraling

Neon

contour verlichting

LED lijnen

Wat moet ik kiezen?

Lichtbakken

De meeste bedrijven kiezen voor lichtbakken. Met een lichtbak kun je snel, simpel en voordelig opvallen. Rechthoekige lichtbakken zijn waarschijnlijk het meest bekend, omdat ze probleemloos tot flinke groottes kunnen worden uitgevoerd. Maar ronde of ovale lichtbakken zijn ook mogelijk en vallen meer op. En wil je echt voor een complete huisstijl gaan dan wordt de lichtbak op maat gemaakt en zijn speciale vormen ook mogelijk.

 

Verlichte letters

Lichtletters kun je volledig personaliseren naar jouw huisstijl en wordt veel gebruikt in gevelletters om op te vallen met je bedrijfsnaam. Lichtletters zijn eigenlijk allemaal individuele lichtbakjes in de vorm van een letter, beeldmerk of logo.

 

Neon licht

Neon zie je steeds minder door de alsmaar beter wordende led technologie. Nu led licht warmer en ook bij buitengebruik veel betrouwbaarder is geworden wordt neonreclame steeds minder populaire. Gelukkig kun je hier nog wel steeds voor kiezen!

Graag helpen we je om deze lichtbron, die werkt op hoogspanning, geheel volgens de normen te installeren.

 

LED lijnen

Door het toepassen van LED lijnen kun je je pand, tankstation een contourverlichting geven. Bijvoorbeeld je pand rondom of een daklijn voorzien van deze techniek. Dat geeft een moderne uitstraling en vooral trekt het de aandacht. Wij helpen u graag hoe dit in uw situatie het beste kan worden toegepast.