Lakbescherming film

Wanneer je je auto laat blinderen door Moire, beplakken wij de ruiten met een speciale folie. Deze folie is getint met metaalpigmenten, waardoor de ruit donkerdergekleurd wordt.

Onze klanten kiezen hiervoor vanwege de warmte werende werking, de extra privacy die zij krijgen of omdat zij dit een mooie toevoeging aan hun auto vinden.

Wij bieden je verschillende tinten om uit te kiezen, . Hierdoor kun je zelf kiezen hoe jouw auto eruit komt te zien en welke tint het best past bij jouw vraag. Hoe lager het percentage hoe minder licht de folie doorlaat.

Prijzen vanaf

Standaard

€ 999,00

  • Spiegels
  • Voorbumper
  • Gedeelte motorkap
  • Gedeelte schermen

prijzen zijn excl. btw

Uitgebreid

€ 1699,00

  • Spiegels
  • Voorbumper
  • Volledige motorkap
  • Volledige schermen

prijzen zijn excl. btw

Volledig

€ 3999,00

  • Volledige wagen

prijzen zijn excl. btw

Handig om te weten

De mogelijkheden met Lakbescherming film.

Zoals vermeld worden alle delen die bedekt worden met folie vooraf passend gesneden alvorens deze geappliceerd worden. Alle mogelijke delen zijn los verkrijgbaar of het nu gaat om beschermfolie voor het bovenste deel van de achterbumper, de zijspiegels, een complete voorbumper, of zelfs de complete kit.

Afwerking en Voorwaarden

Lak bescherming behandeling met transparante folie is niet 100% gegarandeerd stof en vuil vrij te leveren. Het hangt van de autolak af.
Bij gebruikte auto’s kan het voorkomen dat er in lichte mate stofjes, vuiltjes, aanwezige steenslag
oude krassen en steenslag punten zichtbaar blijven onder de PPF folie.

Lakbeschermings film, is een 100% transparante,onzichtbare, en zelfherstellende bescherm folie. De Film/folie beschermt het lakoppervlak tegen beschadigingen van buitenaf zoals bijvoorbeeld steenslag en krassen.

De folie is een Amerikaans product en marktleider op het gebied van lakbeschermingsfolie. Het bedrijf is 100% toegewijd aan het produceren van lakbeschermingsfolie. De folie is uniek en is een aanrader om te gebruiken op nieuwe auto’s.

Wat is Lakbeschermings Film

Lakbeschermings Film is een heldere of gekleurde polyurethane folie die aangebracht kan worden over het lakoppervlak om deze te beschermen tegen krassen, deuken, of swirls die veroorzaakt kunnen worden door wegvuil, stenen, vogel/insecten uitwerpselen of andere invloeden van buitenaf.

Waarin onderscheidt Lakbeschermings film zich.

De film wordt aan de hand van een speciaal software programma (Design Access Program-DAP) op maat gesneden voor uw auto. De mallen worden constant ontwikkeld, deze worden met de hand getekend, getest en gedigitaliseerd. Het grootste voordeel van voorgesneden folie is het niet te hoeven terug snijden van de folie na applicatie op uw auto, wat een blijvende beschadiging van de lak als gevolg kan hebben. De vooraf gesneden folie past 100% naadloos op uw auto.

De speciale samenstelling van de polyurethane folie maakt dat deze zelfherstellend is. Dit betekent dat lichte krassen of swirl-marks in enkele minuten verdwijnen. Dit gebeurt wanneer de folie wordt verhit door bijvoorbeeld de zon, of warm water. De zelfherstellende folie trekt dan als het ware weer dicht waarna een strak en nieuw oppervlak overblijft.