Gevelreclame

We hebben meerdere opties van gevelreclame. Naast verlichte doosletters zijn er veel meer opties zoals borden, freesletters, gevelvlaggen, haakse banieren. De mogelijkheden zijn zover uw onze fantasie rijkt.

Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om u bedrijf de juiste uitstraling te geven. Onze vormgevers gaan met liefde voor u aan de slag.

Desgewenst komen wij op locatie om te kijken wat er allemaal mogelijk is. In overleg met u komen we tot een fraai resultaat.

Soorten gevelreclame

In iedere maat en vorm mogelijk

Reclameborden

Laser gesneden op afstandhouders

Acryl Freesletters

Voordelig opvallend

Gevelvlaggen

Eventueel met verlichting

Haakse banieren

Wat moet ik kiezen?

Lichtbakken

De meeste bedrijven kiezen voor lichtbakken. Met een lichtbak kun je snel, simpel en voordelig opvallen. Rechthoekige lichtbakken zijn waarschijnlijk het meest bekend, omdat ze probleemloos tot flinke groottes kunnen worden uitgevoerd. Maar ronde of ovale lichtbakken zijn ook mogelijk en vallen meer op. En wil je echt voor een complete huisstijl gaan dan wordt de lichtbak op maat gemaakt en zijn speciale vormen ook mogelijk.

 

Verlichte letters

Lichtletters kun je volledig personaliseren naar jouw huisstijl en wordt veel gebruikt in gevelletters om op te vallen met je bedrijfsnaam. Lichtletters zijn eigenlijk allemaal individuele lichtbakjes in de vorm van een letter, beeldmerk of logo.

 

Neon licht

Neon zie je steeds minder door de alsmaar beter wordende led technologie. Nu led licht warmer en ook bij buitengebruik veel betrouwbaarder is geworden wordt neonreclame steeds minder populaire. Gelukkig kun je hier nog wel steeds voor kiezen!

Graag helpen we je om deze lichtbron, die werkt op hoogspanning, geheel volgens de normen te installeren.

 

LED lijnen

Door het toepassen van LED lijnen kun je je pand, tankstation een contourverlichting geven. Bijvoorbeeld je pand rondom of een daklijn voorzien van deze techniek. Dat geeft een moderne uitstraling en vooral trekt het de aandacht. Wij helpen u graag hoe dit in uw situatie het beste kan worden toegepast.